MASSIIVIPUULATTIAT

Massiivipuulattia kestää käyttöä ja kulutusta. Floordecorilta saat mm. hankittua laadukkaat ja nimekkäät tanskalaisen Hørning Parketin massiivipuulattiat. 

Massiivipuulattia sopii kuluttajalle, joka hakee näyttävää puulattiaa, jossa riittää kulutuspintaa. Massiivipuulattia kestää käyttöä kymmeniä vuosia ja siitä voidaan tehdä monenlaisia lattiakuvioita

Massiivipuulattia on pitkäikäinen lattiamateriaali

Massiivipuulattialla tarkoitetaan määritelmällisesti puulattiaa, jonka kulutuspinnan vahvuus on vähintään 6 mm. Puhekielessä massiivipuulattialla tarkoitetaan kuitenkin yhdestä puukappaleesta valmistettua parkettilautaa.

Paksun pinnan ansiosta massiivipuulattiassa on monta hiontakertaa eli se on todella pitkäikäinen lattiamateriaali. Toisaalta massiivipuulattian elämisen voima on erittäin suuri, koska se on vahvuudeltaan 16-30 mm. 

Floordecor myy ja asentaa laadukkaat massiivipuulattiat. Tarjoamassamme on yli 90 vuoden valmistuskokemuksen omaavan tanskalaisen Hørning Parket A/S:n tuotteetsekä hollantilaisen WOODLifen kaksikerros- ja massiivipuutuotteet.

Saatte kauttamme halutessanne myös douglaskuusesta tehdyt pitkät lankkulattiat.

Dinesen Douglaskuusi 35x300 - 12 m

Massiivipuulattian asennus on ammattilaisen taidonnäyte

massiivipuulattiat

Puulajeina saatavilla ovat tammi, saarni, douglaskuusi, vaahtera ja mänty. Myös eksoottisia puulajeja on valmistajien valikoimissa. Massiivipuun materiaalivahvuus on tyypillisesti 15-33 mm, leveämmissä paksuus kasvaa. 

Puulajitelmia ja jalopuun sävyvaihteluvaihtoehtoja löytyy monenlaisia Yleisimmät ovat Select / Premium, Natur ja Rustic. 

Massiivipuusta voi valmistaa vaikka millaisia lattiakuvioita: perinteistä lankkua, kalanruotoa tai käytännössä millaisia tahansa ladontoja: vain mielikuvitus on rajana. 

Massiivipuusta löytyy myös monia eri leveyksiä ja pituuksia: Dinesenin pisin douglaskuusilankku on 15 metriä!

Massiivipuun charmia lisää sen asennettavuuden haastavuus: materiaalia pitää osata käsitellä oikein parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Massiivipuulattia voidaan käsitellä joko lakkaamalla tai öljyvahaamalla ja useimmiten lattia asennetaan puuvalmiina ja käsitellään asennuksen jälkeen.

Lattiamateriaalit ovat saatavana joko ilman viisteitä tai viistettynä.

Perinteikäs ja laadukas tanskalainen Hørning Parket A/S, laaja mallisto mosaiikkiparketista leveään lattialankkuun. 

 

Massiivipuulattioissa olennaista on hallita puumateriaalin kosteutta läpi tuotantoketjun. Hørning Parketilla on kokemusta massiivipuulattioiden valmistuksesta jo yli 90 vuotta.

WOODLife on kaksikerrosparkettien erikoistoimija, jonka mallistosta löytyy laaja valikoima erilaisia tehdaskäsiteltyjä massiivipuulattiavaihtoehtoja.

WOODLife tuotteista löytyvät mm. tammi, saarni, douglaskuusi, vaahtera ja erilaiset savutammivaihtoehdot (DEEPDown). Pintakäsittely- ja työstövaihtoehtoja on lukuisia.

Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?
Moikka! Kuinka voimme olla avuksi?
Call Now Button