Massiivipuulattiat

Massiivipuulattialla tarkoitetaan määritelmällisesti puulattiaa, jonka kulutuspinnan vahvuus on vähintään 6 mm. Puhekielessä massiivipuulattialla tarkoitetaan kuitenkin yhdestä puukappaleesta valmistettua parkettilautaa.

Floordecor myy ja asentaa laadukkaat massiivipuulattiat. Tarjoamassamme on yli 90 vuoden valmistuskokemuksen omaavan tanskalaisen Hørning Parket A/S:n tuotteet, erityisesti Douglaskuuseen ja erikoisleveisiin lankkuihin erikoistuneen tanskalaisen Dinesen A/S:n lankkulattiat sekä hollantilaisen WOODLifen kaksikerros- ja massiivipuutuotteet.

 

 

Puulajeina saatavilla ovat tammi, saarni, douglaskuusi, vaahtera ja mänty. Myös eksoottisia puulajeja on valmistajien valikoimissa.

Massiivipuun materiaalivahvuus on tyypillisesti 15-21 mm, leveämmissä paksuus kasvaa. 

Puulajitelmia ja jalopuun sävyvaihteluvaihtoehtoja löytyy monenlaisia: yleisimmät ovat Select / Premium, Natur ja Rustic. 

Massiivipuusta voi valmistaa vaikka millaisia lattiakuvioita: perinteistä lankkua, kalanruotoa tai käytännössä millaisia tahansa ladontoja: vain mielikuvitus on rajana. 

Massiivipuusta löytyy myös monia eri leveyksiä.

Massiivipuun charmia lisää sen asennettavuuden haastavuus: materiaalia pitää osata käsitellä oikein parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Massiivipuulattia voidaan käsitellä joko lakkaamalla tai öljyvahaamalla ja useimmiten lattia asennetaan puuvalmiina ja käsitellään asennuksen jälkeen.

Lattiamateriaalit ovat saatavana joko ilman viisteitä tai viistettynä.

Perinteikäs ja laadukas tanskalainen Hørning Parket A/S, laaja mallisto mosaiikkiparketista leveään lattialankkuun. 

 

Massiivipuulattioissa olennaista on hallita puumateriaalin kosteutta läpi tuotantoketjun. Hørning Parketilla on kokemusta massiivipuulattioiden valmistuksesta jo yli 90 vuotta.

Tanskalainen Dinesen tunnetaan erityisesti pitkistä ja leveistä douglaskuusilattioista. Dinesen toimittaa massiivipuulankkuja aina 15 metrin pituuteen saakka.

Kun haluat äärimmäistä näyttävyyttä ja tyylikkyyttä, on Dinesen sinun vaihtoehtosi. Kaikki projektit toimitetaan Dinesen kokonaisuutena. Floordecor on sertifioitu Dinesen asennusliike.

WOODLife on kaksikerrosparkettien erikoistoimija, jonka mallistosta löytyy laaja valikoima erilaisia tehdaskäsiteltyjä massiivipuulattiavaihtoehtoja.

WOODLife tuotteista löytyvät mm. tammi, saarni, douglaskuusi, vaahtera ja erilaiset savutammivaihtoehdot (DEEPDown). Pintakäsittely- ja työstövaihtoehtoja on lukuisia.

Tutustu myös näihin artikkeleihin​