KOTITALOUSVÄHENNYS

Miten kotitalousvähennys toimii?

Verottaja tukee kotitaloustyötä kotitalousvähennyksellä. Vähennyksen saa kotona tai vanhempien luona teetettävästä kotitaloustyöstä tai remonttipalvelusta.

Kotitalousvähennyksellä kitketään harmaata taloutta ja tuetaan suomalaisten yritysten mahdollisuutta myydä palvelutyötä kotitalouksille.

Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2250 euroa / henkilö. Vähennyksessä on 10o euron omavastuuosuus. Vähennyksen saa tehdä 40 % osuudesta työnosuudesta. 

Eli jos laskulla on esim. 4000 euron arvosta parkettia, 500 euron arvosta asennustarvikkeita ja 2500 euron arvosta asennustyötä, lasketaan vähennys 2500 eurosta. Vähennys olisi tästä summasta 1000 euroa – 100 euron omavastuu = 900 euroa.

Vähennys on henkilökohtainen, eli kahden henkilön kotitaloudessa vähennystä saa maksimissaan 4500 euroa. Mikäli remontin ajoittaa vuoden vaihteeseen, voi kustannuksen jakaa verovuosille.

Floordecor erittelee työn ja tarvikkeiden osuuden laskulle. Lasku toimii tositteena verohallinnon suuntaan. Verovähennyksen saa joko takautuvasti veronpalautuksen yhteydessä tai sen voi ilmoittaa verottajalle ennakonpidätysprosenttia laskettaessa. 

Kotitalousvähennyksen vaikuttavuudesta suhteessa työllisyyteen on ollut paljon keskustelua viime aikoina. Muutokset verovuosittain ovat mahdolllsia, joten asia kannattaa selvittää verohallinnon sivuilta

kotitalousvähennys

BJELIN TAMMI SELECT KALANRUOTOPARKETTI
69×345 mm VARASTOSTA

hintaan 83,90 €/m²​

Nyt Sinulla on mahdollisuus saada tämä laadukas kalanruotoparketti nopealla toimituksella kampanjahintaan + toimituskulut. 

Annamme nopeimmalle toimijalle lisäksi alusmateriaalin kaupan päälle.

Jätä yhteystietosi!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan, tuote myydään välimyyntivarauksin. 

Lisätietoa tuotteesta Parkettikauppa.fi.

Call Now Button