FLOORDECOR LATTIA-ASENNUS

Floordecor lattiaremontin palvelukokonaisuus sisältää tarvittaessa kaikki asiakkaan tarvitsemat palvelut, jotta lattian uusiminen onnistuisi helposti ja vaivattomasti.

Suosittelemme lataamaan alla olevan ohjeen ja tutustumaan siihen huolellisesti.

Parkettiasennuksen hinta

Parkettiasennuksen lopullinen hinta riippuu paljon lähtötilanteesta. Aluslattian tasoitustyöt voivat maksaa jopa enemmän kuin varsinainen parkettiasennus.

Parkettiasennuksen hintahaarukka on iso: lankkuparketin asennus uivana valmiille asennusalustalle on edullisin – noin 20-30 euroa / neliö. Kalanruotoparketin tai designparketin asennuskustannus nousee taas 60-90 euroon / asennusneliö.

Floordecor asennuspalveluun sisältyy aina lisätöiden huolellinen kartoitus ennakkokäynnin yhteydessä, jotta asiakas säästyy yllätyksiltä kustannusten suhteen.

lattia-asennuksen tarvikkeet

FLOORDECOR LATTIA-ASENNUS - ETENEMINEN

Ennakkokatselmointi

Ennakkokatselmoinnissa muutama viikko ennen varsinaista asennusta kartoitetaan asennuskohteen aluslattian tilanne ja mahdolliset pohjatyötarpeet. Käymme läpi kaikki asennukseen liittyvät yksityiskohdat ennakkoon ja varmistamme, että lattia-asennus voidaan toteuttaa suunnitellusti, kun sen aika koittaa. Näitä ovat mm. haitta-ainekartoitukset, mahdolliset vaatimukset askeläänieristykselle ja aluslattian kosteusmittaus.

Tilaaja saa myös ohjeita erilaisista asennukseen valmistavista ja asennusaikaisista asioista, kuten lattialämmityksen oikeasta käytöstä ja asennusolosuhteista. Ennakkokatselmoinnissa pyritään järjestämään työmaalle optimaalinen ajankohta lattia-asennukselle. 

Huolellinen ennakkokatselmointi säästää sekä aikaa että kustannuksia. Työt voidaan suunnitella paremmin ennakkoon, mahdolliset lisätyötarpeet kartoittaa ja ehkäistä mahdollisia asennuksen aikaisia ja jälkeen tapahtuvia vaurioita.

Remontoijan muistilista

Haitta-ainekartoitukset

Asbestikartoitus (1994 ja sitä aiemmat rakennukset / remontit), PAH-yhdisteet (mm. kreosootti).

Kosteusmittaus

Aluslattian kosteusmittaus RT-ohjeen mukaisella menetelmällä.

Taloyhtiön vaatimukset lattialle

Selvitä mitä vaatimuksia taloyhtiöllä on lattiarakenteelle (mm. askeläänieristys).

Työjärjestys

Suunnittele työjärjestys oikein ja teetä remontin vaiheet oikeassa järjestyksessä

lattia-asennus alustaan liimaamalla
lattiaremontti

Valmistelevat työt

Teemme tarvittaessa suojaukset ja järjestämme henkilökohtaisille tavaroille säilytysmahdollisuuden lattiaremontin ajaksi. Mikäli lattia-asennuskohteessa tehdään myös muita remonttitöitä, tehdään ne työvaiheet loppuun ja rauhoitetaan asennustila parkettiasennukselle. 

Huolehdimme aina, että henkilökohtaiset tavarat ovat suojassa parketin vaihtamisessa syntyvältä pölyltä. 

Valmisteleviin töihin kuuluu myös tuotteiden ja asennustarvikkeiden lattiamateriaalin oikea-aikainen toimitus työmaalle, josta sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen.

Asennuksen valmistuttua

Kun parketti on asennettu, on tärkeää huolehtia suojauksesta jotta mahdollisten muiden viimeistelytöiden loppuunsaattaminen ei vahingoittaisi uutta parkettia. Huolehdimme sovittaessa suojauksesta.

Puu materiaalina kestää huonosti kosteutta ja pölyä. Siksi pölyn- ja kosteudenhallintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Parkettiasennuksen jälkeen tulisi olla enää tehtävänä viimeistelytöitä, kuten listoituksia ja sähkökalusteiden asentamista.

Öljyvahatut parketit ovat usein käyttövalmiita. On kuitenkin suositeltavaa tehdä uudelle öljyvahatulle parketille huoltoöljyäminen asennuksen jälkeen. Tämä parantaa parketin kulutuskestävyyttä ja helpottaa siivottavuutta.  

Asennuspalvelu suojattu parketti

Miksi asiakkaat valitsevat Floordecor asennuspalvelun?

Palvelu

Haemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun heidän yksilölliseen tarpeeseen. Valikoimastamme löytyy tuote mihin tahansa puulattiatarpeeseen ja kartoitamme myös parhaan mahdollisen asennustavan.

Valikoima

Kattavan perusvalikoiman lisäksi Floordecorilta löytyy vaihtoehtoja yksilöllisiinkin tarpeisiin. Myymme maailmanluokan tuotemerkkejä, kuten Dinesen ja Hørning. Kehitämme mallistoamme yhdessä valmistajien kanssa koko ajan.

Laatu

Olemme kehittäneet toimintamme laatua jatkuvasti. Teemme asennuskohteissamme kattavan ja uniikin ennakko- tarkastuksen varmistaaksemme asiakkaillemme onnistuneen lopputuloksen.

Tutustu myös näihin artikkeleihin​
ALE

Parketit

Artikkelit

Call Now Button
Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?
Moikka! Kuinka voimme olla avuksi?