KOVAPUULATTIAT

B:Hard kovapuulattia on uudenlainen puulattiamateriaali, joka kestää kulutusta. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuoteuutuus!

B:Hard kovapuulattia soveltuu kestävyytensä ansiosta erityisen hyvin mm. lapsiperhekoteihin, erilaisiin toimitiloihin ja lemmikkitalouksiin. 

B:Hard kovapuulattia 

B:Hard mallistosta löytyvät puulajiena tammi ja pähkinä.  Tammesta löytyy muutamia sävytettyjä vaihtoehtoja sekä ns. savutammi (Bronce).

B:Hard lankkumallisen kovapuulattian leveydet ovat 223 mm ja 283 mm. Lisäksi kovapuulattiasta on saatavilla kalanruotoladonta, jonka leveys on 129 mm.

B:Hard kovapuulattiassa on mikroviiste laudan jokaisessa neljässä reunassa ja sillä saa toteutettua näyttävän ja leveän lankkulattian tai uivana asennettavan kalanruotolattian.

B:Hard kovapuulattia on helppo asentaa, koska siinä on kehittynyt 2G/5G lukkopontti. Tuotteen stabiiliuden ansiosta tuote voidaan asentaa isollekin pinta-alalle uivana ilman liikuntasaumakatkoja.

B:Hard kalanruotoladonnat
B Hard Tammi Crack 223 mm@05x 1

Kovapuulattia kestävyys

B:Hardin rakenne on vastaava kuin ohutpuulattioissa. Pinnan tammiviilu on käsitelty uudella, ympäristöystävällisellä puupohjaisella wood powder -teknologialla, joka antaa materiaalille erinomaiset kulutuksen ja kosteuden kestävyyden ominaisuudet.

Rakenteensa (hdf-runko) ansiosta B:Hard on hyvin stabiili ja mittatarkka lattiamateriaali, B:Hard kovapuulattia kestää kovaakin kulutusta yhtä hyvin kuin laadukas laminaattilattia.

Kovapuulattia ekologisuus

Ohuen tammipinnan ansiosta B:Hard on myös ekologinen vaihtoehto: kuutiosta hidaskasvuista tammea saadaan valmistettua rajusti enemmän lattiamateriaalia kuin normaalia parkettia.

Pulveritekniikka on myös erittäin sisäilmaystävällinen tapa liimata pintaviilu hdf-runkoon. Rakenteen kestävyyden lisäksi kovapuulattian sisäilmaemissiot ovat todella matalat. 

B:Hard kovapuulattialla on rakennusmateriaalien M1 päästöluokitus. 

kovapuulattia hotelli Ravintola Kematen
kovapuulattiia Kirjakauppa Munchen

Kovapuulattia käyttökohteet

Kotiolosuhteissa B:Hard kovapuulattia on kestävyytensä erinomainen lattiapäällyste lapsiperheille ja lemmikkieläinten ystäville. Näyttävyytensä ansiosta B:Hard soveltuu kodin paraatipaikalle ja kestää kovaakin käyttöä.

Julkisten tilojen lattiamateriaalina B:Hard kovapuulattia toimii myös erinomaisesti: se kestää kovaakin rasitusta. Kovapuulattialla on tehty lukuisia hotelleja, kauppoja ja ravintoloita Euroopassa erinomaisin käyttökokemuksin.

Toimitilojen lattiamateraalina B:Hard kovapuulattia on myös loistava sen hyvän paloluokituksen (Bfl-S1) ja kemikaalikestävyyden (1-C) ansiosta.

B:Hard kovapuulattia tekniset ominaisuudet

Mitat:2200 x 223 x 11 mm
2200 x 283 x 11 mm
Pintakerros:0,6 mm jalopuu (tammi / pähkinä) + wood powder -tekniikka
Rakenne:jalopuu, wood powder, HDF, vastavetoviilu
Pintakäsittely:harjattu / hiottu, öljytty / lakattu
Puulajit:tammi, höyrytetty tammi, pähkinä
Asennus:uivana tai alustaan liimaten
Pakettikoko:223mm: 1,962 m²
283mm: 2,49 m²
Paino:10,1 kg / m²
Profiili:Lukkopontti G2/G5, mikroviistetty
Sertifikaatit:PEFC, ISO 14001, Rakennusmateriaalien päästöluokitus M1
Brinell-kovuus:81,83 N/mm²(34,0 N/mm²)
Kitka:R10
Lattialämmitys:Soveltuu erinomaisest
Lämmön läpäisykerroin:0,071 m2K/W – uiva
0,065 m2K/W – limattu
Paloluokka:Bfl-S1 (Cfl-S1)
Formaldehydipäästöt:<0,05 ppm
Kemikaalien kesto:1-C
Tutustu myös näihin artikkeleihin​
ALE

Kovapuulattiat

Call Now Button
Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?
Moikka! Kuinka voimme olla avuksi?