FLOORDECOR PARKETTIASENNUS UUDISKOHTEESEEN

Laadukas puulattia uuteen kotiisi

Tarjoamme uuden oman kodin rakentajalle räätälöidyn kokonaisuuden, jossa autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen parketin tai puulattiamateriaalin, valitsemaan sinulle sopivimman asennustavan ja suunnittelemme kanssasi lattiaan liittyvien yksityiskohtien toteuttamista. Tavoiteltuna lopputuloksena on näyttävä ja kestävä, juuri sinun kotiisi sopiva lattia.

Lattia-asennuksessa on muutamia keskeisiä tekijöitä, jotka ratkaisevat onnistuneen lopputuloksen. Osa niistä tulisi huomioida jo varhaisessa vaiheessa rakennusprojektia. Asiantuntijana autamme sinua välttämään tyypilliset sudenkuopat ja saavuttamaan yhteisen tavoitteemme: unelmien kestävän ja näyttävän puulattian, josta nautit vuosikymmeniä.

Tammiparketti kalanruoto Ivory 100x700

Parkettiasennukseen valmistautuminen

Onnistuneen parkettiasennuksen perusta uudiskohteeseen muurataan jo  pohjatöiden yhteydessä. 

Laadukkaasti toteutettu lattiavalu tai muunlainen tulevan lattiamateriaalin vaatimukset huomioiva pohjatyö säästää rahaa myöhemmässä vaiheessa. 

Ammattilainen tekee aluslattian  riittävän tasaiseksi lattiapinnoitteelle jo valuvaiheessa. Näin säästetään tasoitustöihin menevää aikaa ja rahaa ennen lattiamateriaalin asennuksen aloitusta. Samalla vältetään mahdollisten itsetasoittuvien tasoitekerrosten riski irrota aluslattiavalusta.

Jo alkuvaiheessa kannattaa myös suunnitella, miten aluslattian kosteusmittaus saadaan toteutettua. Betonin kuivumista ei voi luotettavasti määrittää laskemalla valamisesta kulunutta aikaa tai esim. teippaamalla muovikalvoa ja toteamalla että kalvon alapintaan ei muodostu kosteutta.

Ainoa oikea tapa on tehdä RT-ohjeen mukainen kosteusmittaus joko porareikä- tai näytepalamenetelmällä.

Kolmas keskeinen asia onnistuneessa rakennusprojektissa on realistisen aikataulutuksen ja työvaiheiden järjestyksen suunnittelu.

Lattialämmitys on nykyisin lähes jokaisessa uudisrakennuksessa lämmitysmuotona. Järjestelmän käyttöönottoon kannattaa myös kiinnittää huomiota, sillä se on erittäin kriittinen tekijä lattiamateriaalin kannalta.

parkettiasennus uudiskohteeseen

  Minulla on asiaa parketin asennukseen liittyen

  Otamme yhteyttä mahdollisimman pian

  AJANVARAUS

  Varaa aika suunnittelutapaamiseen myymälässämme Fabianinkadulla Helsingissä tai Tammistossa Vantaalla
  ajanvaraus

  Rakentajan muistilista

  • Kosteusmittaus

  Varmista, että aluslattia on taatusti kuiva. Betonin kosteus aiheuttaa potentiaalisesti sisäilmaongelmia ja vaurioittaa puulattiamateriaalia.

  • Työjärjestys

  Kiinnitä huomiota työjärjestykseen. Kelluva lattia ei kuulu kiintokalusteiden alle. Työmaalla tulisi olla kaikki pölyä ja kosteutta aiheuttavat työvaiheet tehtynä.
   
  • Asennuksen suunnittelu

  Suunnittele asennuksen yksityiskohdat, kuten asennussuunnat, liikuntasaumakatkot jne. 

  • Lattialämmitys

  Lattialämmitysjärjestelmän käyttöönotto tulisi tehdä lattiamateriaali huomioiden. Pyydä järjestelmätoimittajalta ohjeet käyttöönottoon.

   

   
   

  Floordecorin palvelut uudisrakentajalle

  parketin asennus alustaan liimaamalla

  Autamme sinua kaikissa lattiamateriaaliin liittyvissä asioissa jo ennen hankintapäätöksen tekemistä. Käymme läpi kanssasi, millaisia toiveita sinulla on lattian suhteen niin ulkonäön, kestävyyden kuin yksityiskohtienkin suhteen.

  FLOORDECOR uudisrakentajan palvelukokonaisuus sisältää:

  • Annamme käytännön vinkkejä ja neuvoja lattia-asennukseen valmistautumisessa (mm. kosteusmittaus, alustan suoruus, lattialämmityksen oikeaoppinen käyttöönotto, työjärjestys jne.). 
  • Autamme valitsemaan juuri sinun uuteen kotiisi parhaiten soveltuvan asennustavan. Asennustapa vaikuttaa myös valittavissa olevaan tuotevalikoimaan. 
  • Annamme tarvittaessa arvion aluslattiasi kunnosta ja suunnittelemme ennakkoon asennuksen yksityiskohdat (esim. liikuntasaumakatkot, liitynnät muihin lattiamateriaaleihin jne).
  • Ja mikä tärkeintä, autamme sinua löytämään unelmiesi puulattian, jonka ominaisuudet (hinta, kestävyys, ulkonäkö, huollettavuus) sopivat juuri sinun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi!
   
  Palvelukokonaisuus ei sido sinua ostamaan (pl. aluslattia-arvio ja yksityiskohtien suunnittelu), jotka tehdään kun lattiamateriaalin ja / tai asennuspalvelun hankinnasta on sovittu kanssamme.

  Varaa maksuton konsultaatioaika joko myymäläämme, etänä tai työmaallesi ja aloitetaan sinulle täydellisen puulattian toteuttaminen.

  Asennuspalvelu uudisrakentajalle

  Teemme lattia-asennuksia myös uudisrakentajalle. Tyypillisesti uudiskohteeseen asennetaan tällöin parketti tai massiivipuulattia alustaan liimaamalla, kalanruoto– tai designkuviona tai erikoisen leveänä tai pitkänä lankkuna.

  Asennuspalvelukokonaisuuteen kuuluvat aluslattian tarkastus, laadukas asennus ja sopimuksen mukaan asennetun parketin suojaus. 

  Huolehdimme myös, että tyypilliset lattia-asennuksen riskit saadaan mahdollisimman hyvin eliminoitua valmistautumalla asennukseen huolellisesti: edellytämme RT-ohjeen mukaista kosteusmittausraporttia, tarkastamme aluslattian vetolujuuden (mikäli asennetaan parketti liimaamalla tasoitteella tasoitettuun betoniin) ja työstämme aluslattiaa mikäli näemme sille perusteita.

  Asennuspalvelumme lopputuloksena saat tyylikkään, näyttävän ja kestävän puulattian ja voit myös varmista siitä, että lattian kautta ei pääse syntymään tulevaisuudessa sisäilmaongelmia.

  Kysy meiltä asennustarjousta. Voimme myös huolehtia laadunvalvonnasta vaikka varsinaisen asennustyön tekisi sisätöiden urakoitsija.

  Asennuspalvelu suojattu parketti

  Miksi asiakkaat valitsevat Floordecor asennuspalvelun?

  Palvelu

  Haemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun heidän yksilölliseen tarpeeseen. Valikoimastamme löytyy tuote mihin tahansa puulattiatarpeeseen ja kartoitamme myös parhaan mahdollisen asennustavan.

  Valikoima

  Kattavan perusvalikoiman lisäksi Floordecorilta löytyy vaihtoehtoja yksilöllisiinkin tarpeisiin. Myymme maailmanluokan tuotemerkkejä, kuten Dinesen ja Hørning. Kehitämme mallistoamme yhdessä valmistajien kanssa koko ajan.

  Laatu

  Olemme kehittäneet toimintamme laatua jatkuvasti. Teemme asennuskohteissamme kattavan ja uniikin ennakko- tarkastuksen varmistaaksemme asiakkaillemme onnistuneen lopputuloksen.

  Verkkokauppa

  ALE

  Floordecor parketit

  Artikkelit

  Call Now Button