ARTESAANIPUULATTIAT

Parketti kotimaisesta puusta käsityönä

Artesaanilattiat ovat kotimaisia parketteja ja massiivipuulattioita, joita valmistetaan hyvin tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan. Leveyden ja lajitelman lisäksi parkettiin voidaan tehdä eri vahvuisia harjauksia, kivihierrettyä pintaa tai sahatun lankun näköistä työstöä. 

Viisteet voidaan veistää käsin ja ponttaus voidaan tehdä tarkoituksella epätasaisesti, jotta lattiassa lankkujen välinen rako näyttäisi vanhan lankkulattian näköiseltä. Laudoista voidaan myös ”kaivaa” oksia ylös.

Artesaanilattioiden pintakäsittelyt tehdään öljyämällä tai kovavahaamalla. Parketin pinta voidaan käsitellä pre ageing käsittelyllä, jolloin lattiasta saadaan jo uutena vanhan näköinen.  Artesaanilattiat ovat erittäin ekologisia ja sisäilmaystävällisiä. 

Lopputuloksena tavoitellaan asiakkaalle uniikkia lopputulosta. Artesaanilattioita on saatavana kotimaisesta kuusesta, männystä ja koivusta sekä lehtikuusesta.

artesaanilattiat tuoteosasto

Kotimaista puuta pohjasta pintaan

Kuusiparketti artesaaniparketti

Kuusiparketti

Kuusesta on saatavana noin 180-220 mm leveää kerroksellista parkettia tai ympäripontattua massiivilankkua (lattialautaa). Kuusiraaka-aine on kotimaista ja se kuivataan tilauskohtaisesti.

Mäntyparketti

Mäntyparkettia on saatavana sekä vähäoksaisena että eläväisenä lajitelmana. Leveä mäntylattia saadaan tarvittaessa käsiteltyä siten, että se on jo käyttöön otettaessa vanhentuneen näköinen (pre aging käsittely). Kerroksellisen rakenteen lisäksi mäntyä on saatavana myös lattialankkuna.

Koivu-ja lehtikuusiparketit

Saatavana on myös kotimaista koivua sekä Siperian lehtikuusta.

Lämpiminä talvina näissä puulajeissa laadukkaan raaka-aineen saatavuus on ollut haasteellista.

  Haluan keskustella parkettivalinnastani

  Otamme yhteyttä mahdollisimman pian

  AJANVARAUS

  Varaa aika suunnittelutapaamiseen myymälässämme Fabianinkadulla Helsingissä tai Tammistossa Vantaalla
  ajanvaraus

  Designparketit

  Kampanjat

  ALE

  Asennuspalvelut

  Call Now Button