DESIGNPARKETIT

Erikoisemmat parkettikuviot

Designparketeilla saat toteutettua arvokkaan ja näyttävän sisustuksellisen ilmeen. Desinparketteja voidaan valmistaa useasta eri puulajista. Vakiokuvioita löytyy runsaasti erilaisia ja toteutamme tarvittaessa asiakkaalle hänen suunnittelemansa parkettikuvion.

Yksilöllistä tyyliä ja huippulaatua arvostavalle designparketti on oikea vaihtoehto. 

Näyttävät designparketit

Designparketeiksi kutsutaan erilaisia kuvioparketteja, kuten chevron (myös ranskalainen kalanruoto), hexacon, honeycomb ja lukuisat muut erilaiset ladontamallit ja kuviot.

Designparkettien asennus vaatii erityisosaamista. Siksi designparketin hankinta kannattaa tehdä yritykseltä, joka ymmärtää tuotteen vaatimukset ja osaa asentaa kyseisen tuotteen. 

Floordecor myy ja asentaa laadukkaat designparketit, joita löytyy mm. massiivipuuvalmistajien valikoimista. WOODLife on myös erikoistunut erilaisten designkuvioiden valmistamiseen.

Designparketit ovat myös materiaalikäytön kannalta tehokkaita, koska kuvion kappaleet koostuvat usein suhteellisen pienistä paloista, jolloin tuotannossa voidaan käyttää muun valmistuksen ylijäämiä.

Designparketteja on saatavana monessa eri puulajissa.

Designparkettien asennuksessa kannattaa kääntyä kokeneen ammattilaisen puoleen. Floordecor toteuttaa designparkettien asennukset laadukkaasti. 

designparketti cube

  Haluan keskustella parkettivalinnastani

  Otamme yhteyttä mahdollisimman pian

  AJANVARAUS

  Varaa aika suunnittelutapaamiseen myymälässämme Fabianinkadulla Helsingissä tai Tammistossa Vantaalla
  ajanvaraus

  SISUSTUSINSPIRAATIOITA

  Artesaanilattiat

  Kampanjat

  ALE

  Asennuspalvelut

  Call Now Button