DESIGNPARKETIT

Designparketeilla saat toteutettua arvokkaan ja näyttävän sisustuksellisen ilmeen. Desinparketteja voidaan valmistaa useasta eri puulajista.

Yksilöllistä tyyliä ja huippulaatua arvostavalle designparketti on oikea vaihtoehto. 

Näyttävät designparketit

Designparketeiksi kutsutaan erilaisia kuvioparketteja, kuten chevron (myös ranskalainen kalanruoto), hexacon, honeycomb ja lukuisat muut erilaiset ladontamallit ja kuviot.

Designparkettien asennus vaatii erityisosaamista. Siksi designparketin hankinta kannattaa tehdä yritykseltä, joka ymmärtää tuotteen vaatimukset ja osaa asentaa kyseisen tuotteen. 

Floordecor myy ja asentaa laadukkaat designparketit, joita löytyy mm. massiivipuuvalmistajien valikoimista. WOODLife on myös erikoistunut erilaisten designkuvioiden valmistamiseen.

Designparketit ovat myös materiaalikäytön kannalta tehokkaita, koska kuvion kappaleet koostuvat usein suhteellisen pienistä paloista, jolloin tuotannossa voidaan käyttää muun valmistuksen ylijäämiä.

Designparketteja on saatavana monessa eri puulajissa.

Designparkettien asennuksessa kannattaa kääntyä kokeneen ammattilaisen puoleen. Floordecor toteuttaa designparkettien asennukset laadukkaasti. 

designparketti cube

SISUSTUSINSPIRAATIOITA

Designparketit

Kampanjat

ALE

Asennuspalvelut

Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?
Moikka! Kuinka voimme olla avuksi?
Call Now Button