WOODlife logo 2017 with subtitle

WOODLife TUOTTEET

WOODlife Flooring suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia monikerrosparketteja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. WOODLife on hollantilainen lattiabrändi. Tuotanto on sijainnut Liettuassa jo vuodesta 1993 saakka. 

WOODLifen monikerrosparketin rakenne koostuu tyypillisesti kahdesta kerroksesta: runko on vedenkestävää koivuvaneria, johon on liimattu 4,5-6,5 mm kulutuspinta. Kaikki pintanahat on sahattu kosteasta puuraaka-aineesta ja kuivatettu rauhalliseen tahtiin, jotta puun jännitteitä ja värivaihteluita voidaan välttää. 

DESIGN JA VIIMEISTELYT

Lopputuloksena WOODLife parketit ovat erittäin vahvoja ja kestäviä. Lattiamateriaalit soveltuvat käytettäväksi äärimmäisissä ilmasto-olosuhteissa ja myös lattialämmityksen kanssa. 

Vakiotuotteet ovat sekä lankkuparketteja että kalanruotoladontoja. Näiden lisäksi yritys valmistaa käytännössä mitä tahansa designparkettikuviota. Yrityksen omistajilla on metsäinsinööritausta, ja heillä on erityinen mieltymys valmistaa yksilöllisiä puulattioita laadukkailla pintakäsittelyillä asiakkaan toiveiden mukaan. Lattian tyyli voi olla klassinen, moderni, hienostunut, rohkea, massiivinen tai juuri sellainen, mitä asiakas haluaa.

TÄYDENTÄVÄT TUOTTEET

Parkettien lisäksi WOODLife suunnittelee ja valmistaa lattioiden kanssa yhteensopivia täydentäviä tuotteita kuten porrasaskelmia, seinäpaneeleita, listoja ja terassilautoja.

TURVALLISUUS JA VASTUULLISUUS

WOODLife tuotteiden puuraaka-aineet ovat valtaosin FSC sertifioituja ja jalopuuraaka-aineen hankinnassa noudatetaan kestävän metsänhoidon menetelmiä. 

Tuotteiden käyttöturvallisuus on myös korkeaa luokkaa. Tuotteilla on mm. suomalainen M1 sisäilmaluokitus.

Tutustu myös näihin artikkeleihin​
ALE

Puulattian valintaopas

Call Now Button