KOVAPUULATTIA Tammi Select Valkoinen 185 mm

Ale!

Kovapuulattia Tammi Select Valkoinen

Kovapuulattia on on kestävä ja näyttävä 1-sauvainen puulattiamateriaali. Pinta on kovetettu pulveritekniikalla, joka tuottaa materiaalille erinomaisen kulutuskestävyyden. Lue lisää kovapuulattiasta.

Tuotteen koko on 11 x 185 x 2000 mm. Ohuutensa ansiosta kovapuulattia soveltuu erinomaisesti saneerauskohteisiin. Runkomateriaali on erittäin kovaa ja kestävää hdf-levyä, joka kestää hyvin myös kosteutta.

Natur lajitelmassa pieniä satunnaisia oksia ja vähäistä tammen värivaihtelua. Pinta on harjattu ja käsitelty mattalakalla. Tuotteessa on mikroviisteet neljällä sivulla.

Kovapuulattia on varustettu lukkopontilla ja se on erittäin mittatarkka, mikä helpottaa asennusta. Tuote on asennettavissa uivana.

Rakenteensa ansiosta kovapuulattialla voidaan toteutaa isojakin yhteneväisiä lattiapinta-aloja ilman liikuntasaumakatkoja. Seinien vierustoille on jätettävä 10-15 mm liikuntarako.

Kovapuulattian asennusalustan tulee olla suora, kuiva ja vakaa. Materiaalin alla tulee käyttää alusmateriaalia, jossa on kosteussulku. Alusmateriaali toimii myös askeläänieristyksenä. Lue lattia-asennuksesta lisää.

Huom! Tuotekuvat ovat värisävykuvia ja kuvien lajitelmat eivät välttämättä vastaa myytävän tuotteen lajitelmaa!

  Nopea yhteydenotto

  Lisätiedot

  Pintamateriaalit

  Kovapuulattia tammi

  Puulajitelmat

  Select

  Dimensiot (paksuus x leveys)

  11×185

  Ladontamallit

  Lankku

  Asennustapa

  Uivana asennettava (lukkopontti)

  Pintakäsittely

  Mattalakattu

  Väri

  Valkomattalakattu

  Call Now Button
  Avaa keskustelu
  Tarvitsetko apua?
  Moikka! Kuinka voimme olla avuksi?