KOVAPUULATTIA Tammi Natur Valkoinen 185 mm

41,90  m2

Lisätiedot

Tuoteluokka

Kovapuulattia tammi

Puulajitelma

Natural

Dimensiot

11×185

Ladontamalli

Lankku

Asennustapa

Uivana asennettava (lukkopontti)

Pintakäsittely

Mattalakattu

Väri

Sävyttämätön

Kovapuulattia Tammi Natur Valkoinen

Kovapuulattia on on kestävä ja näyttävä 1-sauvainen puulattiamateriaali. Pinta on kovetettu pulveritekniikalla, joka tuottaa materiaalille erinomaisen kulutuskestävyyden. Lue lisää kovapuulattiasta.

Tuotteen koko on 11 x 185 x 2000 mm. Ohuutensa ansiosta kovapuulattia soveltuu erinomaisesti saneerauskohteisiin. Runkomateriaali on erittäin kovaa ja kestävää hdf-levyä, joka kestää hyvin myös kosteutta.

Natur lajitelmassa sallitaan kitattuja oksia ja tammen luonnollista värivaihtelua. Pinta on harjattu ja käsitelty mattalakalla. Tuotteessa on mikroviisteet neljällä sivulla.

Kovapuulattia on varustettu lukkopontilla ja se on erittäin mittatarkka, mikä helpottaa asennusta. Tuote on asennettavissa uivana.

Rakenteensa ansiosta kovapuulattialla voidaan toteutaa isojakin yhteneväisiä lattiapinta-aloja ilman liikuntasaumakatkoja. Seinien vierustoille on jätettävä 10-15 mm liikuntarako.

Kovapuulattian asennusalustan tulee olla suora, kuiva ja vakaa. Materiaalin alla tulee käyttää alusmateriaalia, jossa on kosteussulku. Alusmateriaali toimii myös askeläänieristyksenä. Lue lattia-asennuksesta lisää.

Huom! Tuotekuvat ovat värisävykuvia ja kuvien lajitelmat eivät välttämättä vastaa myytävän tuotteen lajitelmaa!

    Nopea yhteydenotto

    Call Now Button
    Avaa keskustelu
    Tarvitsetko apua?
    Moikka! Kuinka voimme olla avuksi?