AUTAMME SINUA ONNISTUMAAN

Lattiamateriaalin valinta on iso päätös

Lattiapinta on yli puolet kodin näkyvistä pinnoista. Siksi erityisesti uudiskohteen rakentajan kannattaa käyttää aikaa ja nähdä hieman myös vaivaa lattiamateriaalin valintaan.

Olemme luoneet uudisrakentajille palvelukonseptin, jossa kartoitetaan odotukset ja toiveet lattiamateriaalilta, etsitään sinun odotuksiin soveltuvin lattiatuote ja annetaan vinkit ja ohjeet kuinka lopputuloksesta saadaan kestävä ja laadukas.

Materiaalivalinnalla, asennustavalla ja rakenteilla on kiinteä yhteys. Siksi lattiamateriaalin valinta kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. 

FLOORDECOR PARKETIT JA PUULATTIAT

Tutustu mallistoomme rauhassa sivuillamme. Mallistostamme löytyy iso joukko vaihtoehtoja, joita emme ole listanneet sivuillemme. Floordecor on useamman valmistajan sertifioima asennusliike ja kauttamme saa puulattiat kokonaispalveluna. Voit myös tulla myymäläämme tutustumaan malleihin tai tilata haluamiasi mallipaloja postitse.

LATTIA-ASENNUS: UUDISKOHDE

Uutta kotia rakentaessa kannatta jo varhaisessa vaiheessa miettiä lattia-asennusta. Aluslattian laadun merkitys on erittäin suuri. Hyvin suunniteltu ja valmisteltu rakennusprojekti päätyy todennäköisimmin laadukkaaseen ja kustannustehokkaimpaan lopputulokseen. Autamme sinua tekemään toiveidesi mukaiset lattiamateriaalivalinnat ja annamme vinkit onnistuneeseen asennukseen.

LAADUKKAAT OHEISTARVIKKEET

Laadukkaat lattia-asennuksen oheistarvikkeet takaavat asennuksen laadun ja viimeistelevät tyylikkäästi lopputuloksen. Näkymättömiä, mutta erirttäin olennaisia tarvikkeita ovat liimat, vanerit, aluslattialevyt, askeläänieristeet ym. Näkyviä oheistuotteita taas erilaiset listat ja lattian pintakäsittelyy- ja hoitoaineet.

PUULATTIAN HOITO JA YLLÄPITO

Laadukas lattia pysyy hyvässä kunnossa, kun sitä hoitaa ja huoltaa oikeaoppisesti. Hoitomenetelmiin kannattaa tutustua jo lattiamateriaalin valintaa tehtäessä. Olemme kasanneet keskeiset puulattioiden hoitoon ja ylläpitoon liittyvät asiat yhdelle sivulle. Saat myös kauttamme puulattian huoltopalvelut (hionnat ja hoitoöljyämiset)

FLOORDECOR PARKETIT JA PUULATTIAT

Lattiamateriaalia valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota mm. lattian hoitoon, huoltoon, kestävyyteen ja asennettavuuteen. Toki se tärkein tekijä on lattian näyttävyys eli ulkonäkö ja kävelytuntuma. 

Floordecor lattiamallistosta löytyvät kaikki puulattiavaihtoehdot: suorat uivana asennettavat lankkuparketit, kattava valikoima trendikkäitä kalanruotoparketteja, massiivipuulattioita (mm. Dinesen), chevron parketteja ja muita designkuvioita. Uutuutena olemme tuoneet mallistoomme artesaanipuulattiat, jotka valmistetaan täysin kotimaisesta raaka-aineesta (pl. lehtikuusi) suomalaisena käsityönä. 

Kaikkia mahdolliset tuotevariatiot ei ole listattu nettisivuillemme, joten mikäli juuri sinun unelmiesi lattiaa ei sivuilta löydy, ota yhteyttä niin haemme sinulle sopivimman vaihtoehdon eri valmistajien mallistoista.

FLOORDECOR TOIMIPISTEET

Palvelemme Helsingin keskustassa Fabianinkadulla show roomissamme ja Vantaalla Tammistossa parkettiliikkeessämme. Molemmissa myymälöissä on nähtävillä kattava valikoima parkettimalleja. Saat myös asiantuntijan neuvot ja vinkit käydessäsi myymälässämme.

Voit myös varata suunnitteluajan joko myymäläämme tai remonttikohteeseenne. 

parketti puulattia lattiaremontti Fabianinkatu show room Helsinki
Fabianinkadun show room Helsinki
parketti puulattia Tammiston parkettiliike Vantaa
Tammiston myymälä Vantaa
Call Now Button