FLOORDECOR TAMMI Rustic Dusk lankkuparketti 180 mm

89,00  m2

Lisätiedot

Ladontamalli

Lankku

Asennustapa

Uivana asennettava (lukkopontti)

Dimensiot

14x160mm

Puulajitelma

Rustic

Pintakäsittely

Mattalakattu, Öljyvahattu

Väri

Dusk

Tuoteluokka

Tammiparketit

Rakenne

havuvälisäle

Floordecor Tammi Rustic Dusk lankkuparketti

Laadukas tammiparketti, joka täyttää vaativimmankin sisustajan laatuvaatimukset. Floordecor Tammi Rustic Dusk on rustiikkinen tummanruskea lankkuparketti, jolla saa toteutettua näyttävän parkettilattian.

Parkettilauta on kooltaan 14x180x2200 mm ja se on 1-sauvainen lankkuparketti. Kulutuspinnan (tammi) paksuus on 3,2 mm. Parketin rakenne on kolmikerroksinen, siinä on välisälerunko ja tuote on varustettu lukkopontilla.

Pakkauksessa on kuusi (6) parkettilautaa, joiden pituus voi toimituserästä riippuen vaihdella 2000-2200 mm pituuksiin.

Parketti voidaan asentaa joko liimaamalla alustaan tai uivana. Tuotteen saa tarvittaessa myös liimapontilla, jolloin asentaminen liimaamalla alustaan on helpompaa.

Puulajitelma on Tammi Rustic, jossa sallitaan isoja kitattuja ja terveitä oksia ja voimakasta värisävyvaihtelua. Tumman sävytyksen ansiosta lautojen välinen värivaihtelu ei näy.

Tamminen pintapuu on harjattu ja sen saa joko UV-öljyttynä tai mattalakattuna. Parketissa on miksoviisteet kahdella pitkällä sivulla.

Rustic lajitelmien parkettien värisävyt on valittu tarkkaan sopivaksi lajitelman kanssa. Lopputuloksena saadaan kaunis puulattiamateriaali, jonka hinta on suhteellisen edullinen.

Floordecor Tammi Rustic Duskin asennus on helppoa. Parkettitoimituksen mukana tulee asennusohjeet.

Asennettaessa uivana on seinien vierustoille jätettävä 10-15 mm liikuntasaumarako. Lue asennusohjeet huolellisesti ennen asennuksen aloittamista.

Parketin asennusalustan tulee olla suora, kuiva ja vakaa. Lattiamateriaalin alle tulee asentaa alusmateriaali, jossa on kosteussulku. Valmistaja suosittelee ProVent alusmateriaalia.

Huom! Tuotekuvat ovat värisävykuvia ja kuvien lajitelmat eivät välttämättä vastaa myytävän tuotteen lajitelmaa!

    Kysy tuotteesta lisää

    Call Now Button