FLOORDECOR TAMMI Rustic Dusk lankkuparketti 180 mm

89,00  m2

Lisätiedot

Ladontamalli

Lankku

Asennustapa

Uivana asennettava (lukkopontti)

Dimensiot

14x160mm

Puulajitelma

Rustic

Pintakäsittely

Mattalakattu, Öljyvahattu

Väri

Dusk

Tuoteluokka

Tammiparketit

Rakenne

havuvälisäle

Floordecor Tammi Rustic Dusk lankkuparketti

Laadukas tammiparketti, joka täyttää vaativimmankin sisustajan laatuvaatimukset.

Tuote on 1-sauvainen parketti (lankkuparketti), jossa on vähintään 3,2 mm kulutuspinta, rakenteeltaan kolmikerroksinen, välisäleinen parketti lukkopontilla.

Parketti voidaan asentaa joko liimaamalla alustaan tai uivana. Tuotteen saa tarvittaessa myös liimapontilla. Pakkauksessa on 6 parkettilautaa ja yksi lauta on kooltaan 14x180x2200 mm.

Parketin puulajitelma on Rustic, jossa sallitaan isoja kitattuja ja terveitä oksia ja voimakasta värisävyvaihtelua. Pinta on harjattu ja sen saa joko UV-öljyttynä tai mattalakattuna.

Rustic lajitelmien parkettien värisävyt on valittu tarkkaan sopivaksi lajitelman kanssa. Lopputuloksena saadaan kaunis puulattiamateriaali, joka on hinnallisesti kilpailykykyinen.

Parketin asennus on helppoa ja parkettitoimituksen mukana tulee parketin asennusohjeet. Mittatarkka lukkoponttijärjestelmä takaa laadukkaan, yhteneväisen lattiapinnan.

Asennettaessa uivana on seinien vierustoille jätettävä 10-15 mm liikuntasaumarako. Lue asennusohjeet huolellisesti ennen asennuksen aloittamista.

Parketin asennusalustan tulee olla suora, kuiva ja vakaa. Parketin alla tulee käyttää alusmateriaalia, jossa on kosteussulku. Alusmateriaali toimii myös askeläänieristyksenä. Lue lattia-asennuksesta lisää.

Huom! Tuotekuvat ovat värisävykuvia ja kuvien lajitelmat eivät välttämättä vastaa myytävän tuotteen lajitelmaa!

    Nopea yhteydenotto

    Call Now Button
    Avaa keskustelu
    Tarvitsetko apua?
    Moikka! Kuinka voimme olla avuksi?