FLOORDECOR TAMMI Frost Select / Classic 160 mm lankkuparketti

115,00  m2

Lisätiedot

Tuoteluokka

Tammiparketit

Ladontamalli

Lankku

Dimensiot

14x160mm

Rakenne

havuvälisäle

Asennustapa

Uivana asennettava (lukkopontti)

Pintakäsittely

Mattalakattu, Öljyvahattu

Väri

Frost

Floordecor Tammi Frost Select / Classic lankkuparketti

Laadukas tammiparketti, joka täyttää vaativimmankin sisustajan laatuvaatimukset. Floordecor Tammi Frost Select / Classic on klassisen ulkonäön omaava vaaleasävyinen lankkuparketti, jolla saa toteutettua näyttävän parkettilattian.

Parkettilauta on kooltaan 14x180x2200 mm ja se on 1-sauvainen lankkuparketti. Kulutuspinnan (tammi) paksuus on 3,2 mm. Parketin rakenne on kolmikerroksinen, siinä on välisälerunko ja tuote on varustettu lukkopontilla.

Pakkauksessa on kuusi (6) parkettilautaa, joiden pituus voi toimituserästä riippuen vaihdella 2000-2200 mm pituuksiin.

Parketti voidaan asentaa joko liimaamalla alustaan tai uivana. Tuotteen saa tarvittaessa myös liimapontilla, jolloin asentaminen liimaamalla alustaan on helpompaa.

Puulajitelma on Tammi Select / Classic, jossa sallitaan kohtuullisesti kitattuja ja terveitä oksia sekä tammen luonnollista värisävyvaihtelua. Parketissa on mikroviisteet pitkillä sivuilla.

Tamminen pintapuu on harjattu ja sen saa joko UV-öljyttynä tai mattalakattuna. Select / Classic lajitelmien parketit ovat suhteellisen siistejä, jolloin lopputuloksena saadaan kaunis, klassinen tammilankkulattia.

Floordecor Tammi Select / Classicin asennus on helppoa. Parkettitoimituksen mukana tulee asennusohjeet.

Parketin asennusalustan tulee olla suora, kuiva ja vakaa. Lattiamateriaalin alle tulee asentaa alusmateriaali, jossa on kosteussulku. Valmistaja suosittelee ProVent alusmateriaalia.

Huom! Tuotekuvat ovat värisävykuvia ja kuvien lajitelmat eivät välttämättä vastaa myytävän tuotteen lajitelmaa!

    Kysy tuotteesta lisää

    Call Now Button