FLOORDECOR TAMMI Dark Honey 160 mm lankkuparketti

105,00  m2

Lisätiedot

Tuoteluokka

Tammiparketit

Ladontamalli

Lankku

Dimensiot

14x160mm

Rakenne

havuvälisäle

Asennustapa

Uivana asennettava (lukkopontti)

Pintakäsittely

Mattalakattu, Öljyvahattu

Väri

Dark Honey

Puulajitelma

Select

Floordecor Tammi Dark Honey Select lankkuparketti

Laadukas tammiparketti, joka täyttää vaativimmankin sisustajan laatuvaatimukset. Floordecor Tammi Dark Honey Select on lajitelmaltaan siisti, extramattalakattu lankkuparketti, jolla saa toteutettua tyylikkään parkettilattian.

Parkettilauta on kooltaan 14x160x1800-2390 mm ja se on 1-sauvainen lankkuparketti. Kulutuspinnan (tammi) paksuus on 3,2 mm.

Parketin rakenne on kolmikerroksinen, siinä on välisälerunko ja tuote on varustettu lukkopontilla.

Pakkauksessa on kuusi (6) parkettilautaa, joiden pituus voi toimituserästä riippuen vaihdella 2000-2200 mm pituuksiin.

Parketti voidaan asentaa joko liimaamalla alustaan tai uivana. Tuotteen saa tarvittaessa myös liimapontilla, jolloin asentaminen liimaamalla alustaan on helpompaa.

Parketin puulajitelma on Select, jossa sallitaan satunnaisia pieniä kitattuja ja terveitä oksia ja vähäistä tammen luonnollista värisävyvaihtelua. Lajitelman vaalea pintapuu on sävytetty.

Tamminen pintapuu on harjattu, Dark Honey sävyn saa ainoastaan extramattalakattuna.

Select lajitelmien parkettien värisävyt on valittu tarkkaan sopivaksi lajitelman kanssa. Lopputuloksena saadaan kaunis puulattiamateriaali, joka sopii sisustukseen täydellisesti.

Parketin asennus on helppoa ja parkettitoimituksen mukana tulee parketin asennusohjeet. Mittatarkka lukkoponttijärjestelmä takaa laadukkaan, yhteneväisen lattiapinnan.

Asennettaessa uivana on seinien vierustoille jätettävä 10-15 mm liikuntasaumarako. Lue asennusohjeet huolellisesti ennen asennuksen aloittamista.

Parketin asennusalustan tulee olla suora, kuiva ja vakaa. Lattiamateriaalin alle tulee asentaa alusmateriaali, jossa on kosteussulku. Valmistaja suosittelee ProVent alusmateriaalia.

Huom! Tuotekuvat ovat värisävykuvia ja kuvien lajitelmat eivät välttämättä vastaa myytävän tuotteen lajitelmaa!

    Kysy tuotteesta lisää

    Call Now Button