FLOORDECOR TAMMI Rustic 160 mm lankkuparketti

89,00  m2

Lisätiedot

Tuoteluokka

Tammiparketit

Ladontamalli

Lankku

Dimensiot

14x160mm

Rakenne

havuvälisäle

Asennustapa

Uivana asennettava (lukkopontti)

Pintakäsittely

Mattalakattu, Öljyvahattu

Väri

Sävyttämätön

Puulajitelma

select/classic

Floordecor Tammi Rustic lankkuparketti

Laadukas tammiparketti, joka täyttää vaativimmankin sisustajan laatuvaatimukset. Floordecor Tammi Rustic on klassisen ulkonäön omaava lankkuparketti, jolla saa toteutettua näyttävän parkettilattian.

Parkettilauta on kooltaan 14x160x1800-2390 mm ja se on 1-sauvainen lankkuparketti. Kulutuspinnan (tammi) paksuus on 3,2 mm. Parketin rakenne on kolmikerroksinen, siinä on välisälerunko ja tuote on varustettu lukkopontilla.

Pakkauksessa on kuusi (6) parkettilautaa, joiden pituus voi toimituserästä riippuen vaihdella 2000-2200 mm pituuksiin.

Parketti voidaan asentaa joko liimaamalla alustaan tai uivana. Tuotteen saa tarvittaessa myös liimapontilla, jolloin asentaminen liimaamalla alustaan on helpompaa.

Puulajitelma on Tammi Rustic, jossa sallitaan isohkoja kitattuja ja terveitä oksia sekä voimasta tammen luonnollista värisävyvaihtelua. Parketissa on mikroviisteet pitkillä sivuilla.

Tamminen pintapuu on harjattu ja sen saa joko UV-öljyttynä tai mattalakattuna. Rustic lajitelmien parketit ovat nimensä mukaisesti rustiikkisia, jolloin lopputuloksena saadaan tyylikäs eläväinen tammilankkulattia.

Floordecor Tammi Rusticin asennus on helppoa. Parkettitoimituksen mukana tulee asennusohjeet.

Parketin asennusalustan tulee olla suora, kuiva ja vakaa. Lattiamateriaalin alle tulee asentaa alusmateriaali, jossa on kosteussulku. Valmistaja suosittelee ProVent alusmateriaalia.

Huom! Tuotekuvat ovat värisävykuvia ja kuvien lajitelmat eivät välttämättä vastaa myytävän tuotteen lajitelmaa!

    Kysy tuotteesta lisää

    Call Now Button