FLOORDECOR TAMMI Ivory Classic 160 mm lankkuparketti

96,00  m2

Lisätiedot

Tuoteluokka

Tammiparketit

Ladontamalli

Lankku

Puulajitelma

Classic

Dimensiot

14x160mm

Asennustapa

Uivana asennettava (lukkopontti)

Rakenne

havuvälisäle

Pintakäsittely

Mattalakattu, Öljyvahattu

Väri

vaaleat sävyt

Floordecor Tammi Ivory Classic 160 mm lankkuparketti

Laadukas tammiparketti, joka täyttää vaativimmankin sisustajan laatuvaatimukset. Floordecor Tammi Ivory Classic 160 mm on klassisen ulkonäön omaava lankkuparketti, jolla saa toteutettua näyttävän parkettilattian.

Parkettilauta on kooltaan 14x160x1800-2390 mm ja se on 1-sauvainen lankkuparketti. Kulutuspinnan (tammi) paksuus on 3,2 mm. Parketin rakenne on kolmikerroksinen, siinä on välisälerunko ja tuote on varustettu lukkopontilla.

Pakkauksessa on kuusi (6) parkettilautaa, joiden pituus voi toimituserästä riippuen vaihdella 1800-2390 mm pituuksiin.

Parketti voidaan asentaa joko liimaamalla alustaan tai uivana. Tuotteen saa tarvittaessa myös liimapontilla, jolloin asentaminen liimaamalla alustaan on helpompaa.

Puulajitelma on Tammi Classic, jossa sallitaan kitattuja ja terveitä oksia sekä kohtuullista tammen luonnollista värisävyvaihtelua. Lajitelma sisältää vaaleaa pintapuuta (läskiä). Parketissa on mikroviisteet pitkillä sivuilla.

Tammipinta on harjattu ja sen saa joko UV-öljyttynä tai mattalakattuna. Classic lajitelmien parketit ovat nimensä mukaisesti klassisia, jolloin lopputuloksena saadaan tyylikäs, harmoninen tammilankkulattia.

Floordecor Tammi Classicin asennus on helppoa. Parkettitoimituksen mukana tulee asennusohjeet.

Parketin asennusalustan tulee olla suora, kuiva ja vakaa. Lattiamateriaalin alle tulee asentaa alusmateriaali, jossa on kosteussulku. Valmistaja suosittelee ProVent alusmateriaalia.

Huom! Tuotekuvat ovat värisävykuvia ja kuvien lajitelmat eivät välttämättä vastaa myytävän tuotteen lajitelmaa!

    Kysy tuotteesta lisää

    Call Now Button