KOVAPUULATTIA B:Hard Tammi Charakter Kristall 223 mm

B:Hard Tammi Charakter Kristall 223 mm

B:Hard kovapuulattia on kestävä ja näyttävä 1-sauvainen puulattiamateriaali. Pinta on kovetettu pulveritekniikalla, joka tuottaa materiaalille erinomaisen kulutuskestävyyden. Lue lisää kovapuulattiasta.

Tuotteen koko on 11 x 223 x 2200 mm. Ohuutensa ansiosta kovapuulattia soveltuu erinomaisesti saneerauskohteisiin. Runkomateriaali on erittäin kovaa ja kestävää hdf-levyä, joka kestää hyvin myös kosteutta.

Crack lajitelma on erittäin elävä: siinä on isoja kitattuja oksia ja halkeamia sekä runsasta tammen värivaihtelua. Pinta on harjattu ja tuotteen saa joko öljyvahattuna tai erittäin kestävällä Forte mattalakalla. Tuotteessa on mikroviisteet neljällä sivulla.

B:Hard kovapuulattia on varustettu lukkopontilla ja se on erittäin mittatarkka, mikä helpottaa asennusta. Tuote on asennettavissa uivana.

Rakenteensa ansiosta kovapuulattialla voidaan toteutaa isojakin yhteneväisiä lattiapinta-aloja ilman liikuntasaumakatkoja. Seinien vierustoille on jätettävä 10-15 mm liikuntarako.

Kovapuulattian asennusalustan tulee olla suora, kuiva ja vakaa. Materiaalin alla tulee käyttää alusmateriaalia, jossa on kosteussulku. Alusmateriaali toimii myös askeläänieristyksenä. Lue lattia-asennuksesta lisää.

Huom! Tuotekuvat ovat värisävykuvia ja kuvien lajitelmat eivät välttämättä vastaa myytävän tuotteen lajitelmaa!

  Nopea yhteydenotto

  Lisätiedot

  Pintamateriaalit

  Kovapuulattia tammi

  Puulajitelmat

  Charakter

  Dimensiot (paksuus x leveys)

  11x223mm

  Ladontamallit

  Lankku

  Rakenne

  hdf (kovalevy)

  Asennustapa

  Uivana asennettava (lukkopontti)

  Pintakäsittely

  Öljyvahattu

  Väri

  kristall

  Category
  Call Now Button
  Avaa keskustelu
  Tarvitsetko apua?
  Moikka! Kuinka voimme olla avuksi?