ONNISTUNUT LATTIAREMONTTI ALKAA TÄSTÄ

Floordecorilta saat kaiken tarvittavan onnistuneeseen lattiaremonttiin

Floordecor toimittaa laadukkaimmat ja juuri sinun kotiisi sopivimmat parketit ja muut lattiamateriaalit, asennuksen oheistarvikkeet kuten alusmateriaalit, liimat ja listat sekä ammattitaitoisen asennuspalvelun.

Aloita unelmiesi lattian toteutus tutustumalla puulattian valintaoppaaseemme ja verkkosivuillamme esillä olevaan puulattia- ja parkettimallistoomme.. Sen jälkeen kannattaa tutustua lattiaremontin toteutukseen. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä, autamme sinua materiaalivalinnassa ja annamme vinkit onnistuneeseen lattiaremonttiin., 

Saat koko lattiaremonttikokonaisuuden hankittua myös asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Teemme aluslattiatyöt, asennamme lattiamateriaalin ja teemme tarvittaessa myös listoitukset valmiiksi. Annamme koko prosessin ajan vinkkejä ja ohjeita, jotta lattiastasi tulisi kestävä ja näyttävä – juuri sellainen, josta olet aina unelmoinut!

FLOORDECOR PARKETIT JA PUULATTIAT

Tutustu mallistoomme rauhassa sivuillamme. Mallistostamme löytyy iso joukko vaihtoehtoja, joita emme ole listanneet sivuillemme. Floordecor on Dinesen sertifioitu asennusliike ja kauttamme saa myös Dinesen lattiat kokonaispalveluna. Voit myös tulla myymäläämme tutustumaan malleihin tai tilata haluamiasi mallipaloja postitse.

LATTIAREMONTIN TOTEUTUS

Lattiaremontin toteutuksessa on monta huomioon otettavaa asiaa. Floordecorilta saat hankittua uuden parketin tai puulattian asennettuna kokonaispalveluna. Lattiaremontti toteutetaan usein osana muuta huoneistoremonttia. Erityisesti näissä tilanteissa on tärkeää suunnitella työvaiheet ja järjestää olosuhteet lattia-asennukselle optimaalisiksi.

LAADUKKAAT OHEISTARVIKKEET

Laadukkaat lattia-asennuksen oheistarvikkeet takaavat asennuksen laadun ja viimeistelevät tyylikkäästi lopputuloksen. Näkymättömiä, mutta erittäin olennaisia tarvikkeita ovat liimat, vanerit, aluslattialevyt, askeläänieristeet ym. Näkyviä oheistuotteita taas erilaiset listat ja lattian pintakäsittely- ja hoitoaineet.

KOTITALOUSVÄHENNYS

Lattiaremontista saa merkittävän kotitalousvähennyksen, kun asennuksen ostaa palveluna Floordecorilta. Vaikka kotitalousvähennyksen määrää on viime vuosina pudotettu, on se edelleen merkittävä tuki kodin perusparannusten tekemisessä. Lattiaremontissa työn osuus on merkittävä osa kokonaisuutta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

PUULATTIAN HOITO JA YLLÄPITO

Laadukas lattia pysyy hyvässä kunnossa, kun sitä hoitaa ja huoltaa oikeaoppisesti. Hoitomenetelmiin kannattaa tutustua jo lattiamateriaalin valintaa tehtäessä. Olemme kasanneet keskeiset puulattioiden hoitoon ja ylläpitoon liittyvät asiat yhdelle sivulle. Saat myös kauttamme puulattian huoltopalvelut (hionnat ja hoitoöljyämiset).

FLOORDECOR PARKETIT JA PUULATTIAT

Lattiamateriaalia valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota mm. lattian hoitoon, huoltoon, kestävyyteen ja asennettavuuteen. Toki se tärkein tekijä on lattian näyttävyys eli ulkonäkö ja kävelytuntuma. 

Floordecor lattiamallistosta löytyvät kaikki puulattiavaihtoehdot: suorat uivana asennettavat lankkuparketit, kattava valikoima trendikkäitä kalanruotoparketteja, massiivipuulattioita (mm. Dinesen), chevron parketteja ja muita designkuvioita. Uutuutena olemme tuoneet mallistoomme artesaanipuulattiat, jotka valmistetaan täysin kotimaisesta raaka-aineesta (pl. lehtikuusi) suomalaisena käsityönä. 

Kaikkia mahdolliset tuotevariatiot ei ole listattu nettisivuillemme, joten mikäli juuri sinun unelmiesi lattiaa ei sivuilta löydy, ota yhteyttä niin haemme sinulle sopivimman vaihtoehdon eri valmistajien mallistoista.

FLOORDECOR TOIMIPISTEET

Palvelemme Helsingin keskustassa Fabianinkadulla show roomissamme ja Vantaalla Tammistossa parkettiliikkeessämme. Molemmissa myymälöissä on nähtävillä kattava valikoima parkettimalleja. Saat myös asiantuntijan neuvot ja vinkit käydessäsi myymälässämme.

Voit myös varata suunnitteluajan joko myymäläämme tai remonttikohteeseenne. 

parketti puulattia lattiaremontti Fabianinkatu show room Helsinki
Fabianinkadun show room Helsinki
parketti puulattia Tammiston parkettiliike Vantaa
Tammiston myymälä Vantaa
Call Now Button