LANKKUPARKETIT

Lankkuparketit ovat 1-sauvaisia puupintaisia lattiamateriaaleja. Floordecorin valikoimasta löytyy laaja skaala erilaisia lankkuparketteja.

Vallitseva sisustustyyli on ottanut lankkuparketit nopealla aikataululla omakseen. Lankkuparketit Laatua, kestävyyttä ja tyylikkyyttä arvostavalle monenlaisen käyttöympäristöön: kotiin, toimistoon, ravintolaan, myymälään jne.

Floordecor lankkuparketit

Lankkuparketeiksi kutsutaan yleisesti parketteja, joiden pintapuu on valmistettu yhdestä säleeseestä ja pinnan vahvuus on yli 2,5 mm. 

FLOORDECOR lankkuparkettien leveydet ovat 160-205 mm. Lajitelmia löytyy siististä oksattomasta ja tasasävyisestä select lajitelmasta rustiikkiseen oksaiseen ja voimakasta luonnollista sävyvaihtelua sisältävään lajitelmaan. Kulutuspinnan paksuus on 3,2 mm.

Lankkuparketit on varustettu lukkopontilla ja ne voidaan asentaa uivana tai alustaan liimattuna.

Lankkuparketissa voi olla viisteet joko pelkästään pitkillä sivuilla tai laudat voivat olla ilman viisteitä. 

Puulajit ovat tyypillisesti tammi, saarni, lehtikuusi ja mänty. Kuusi on nostanut suosiotaan viime aikoina yhä enemmän.  Parkettihankintaa tehtäessä puulajin valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, koska se vaikuttaa erittäin paljon lattian kestävyyteen ja sitä kautta käytettävyyteen.

Lankkuparketti tammi
Lankkuparketti tammi

Muut lankkuparketit

Floordecorin valikoimasta löytyy runsaasti myös muita lankkuparkettivaihtoehtoja.

Eri valmistajien parkettien rakenteissa on eroja. Perinteisen välisälerakenteen lisäksi yleisimmät runkomateriaalit ovat joko koivuvaneri tai kovalevy (hdf). Parketteja on kaksi- ,kolme- tai monikerroksisia. Tyypillisimmin uivana asennettavissa parketeissa on kolme tai useampi kerrosta. 

Floordecorilta löydät oman tuotemerkkimme lankkuparkettien lisäksi mm. WOODLifen näyttävät kaksikerrosparketit ja massiivipuulattiat.

Tutustu myös näihin artikkeleihin​
Call Now Button
Avaa keskustelu
Tarvitsetko apua?
Moikka! Kuinka voimme olla avuksi?