Asennuspalvelu

Floordecor lattiaremontin palvelukokonaisuus sisältää tarvittaessa kaikki asiakkaan tarvitsemat palvelut, jotta lattian uusiminen onnistuisi helposti ja vaivattomasti.

Suosittelemme lataamaan yllä olevan ohjeen ja tutustumaan siihen huolellisesti.

Parkettiasennuksen hinta

Parkettiasennuksen lopullinen hinta riippuu paljon lähtötilanteesta. Aluslattian tasoitustyöt voivat maksaa jopa enemmän kuin varsinainen parkettiasennus.

Parkettiasennuksen hintahaarukka on iso: lankkuparketin asennus uivana valmiille asennusalustalle on edullisin – noin 20-30 euroa / neliö. Kalanruotoparketin tai designparketin asennuskustannus nousee taas 60-90 euroon / asennusneliö.

Floordecor asennuspalveluun sisältyy aina lisätöiden huolellinen kartoitus ennakkokäynnin yhteydessä, jotta asiakas säästyy yllätyksiltä kustannusten suhteen.

Asennuspalvelu - Ennakkokatselmointi

Ennakkokatselmoinnissa kartoitetaan lopullisesti aluslattian tilanne ja mahdolliset pohjatyötarpeet.

Tilaaja saa myös ohjeita erilaisista asennukseen valmistavista ja asennusaikaisista asioista, kuten lattialämmityksen oikeasta käytöstä ja asennusolosuhteista.

Ennakkokatselmointi säästää sekä aikaa että kustannuksia. Työt voidaan suunnitella paremmin ennakkoon, mahdolliset lisätyötarpeet kartoittaa ja ehkäistä mahdollisia asennuksen aikaisia ja jälkeen tapahtuvia vaurioita. 

Valmistelevat työt

Teemme tarvittaessa suojaukset ja järjestämme henkilökohtaisille tavaroille säilytysmahdollisuuden lattiaremontin ajaksi.

Huolehdimme aina, että henkilökohtaiset tavarat ovat suojassa parketin vaihtamisessa syntyvältä pölyltä.

Valmisteleviin töihin kuuluu myös tuotteiden ja asennustarvikkeiden oikea-aikainen logistiikka, josta sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen.

Parkettiasennus

Varsinainen parkettiasennus tapahtuu suhteellisen nopeasti: riippuen ladonta- ja asennustavasta asennus etenee noin 25-50 m2 päivävauhtia. 

Parketti voidaan asentaa  joko uivana tai alustaan liimattuna. Osa parketeista on aina liimattava alustaan. 

Kartoitamme asiakkaiden kanssa aina etukäteen sopivimman asennustavan. Parkettiasennuksen aikana asennusalue tulee pystyä rauhoittamaan. Muita työvaiheita ei voi tehdä samanaikaisesti samassa tilassa. Parkettiasennus tulisi tehdä mahdollisimman loppuvaiheessa rakennus- tai remonttiurakkaa.

Asennuksen valmistuttua

Kun parketti on asennettu, on tärkeää huolehtia suojauksesta jotta mahdollisten muiden viimeistelytöiden loppuunsaattaminen ei vahingoittaisi uutta parkettia. Huolehdimme sovittaessa suojauksesta.

Puu materiaalina kestää huonosti kosteutta ja pölyä. Siksi pölyn- ja kosteudenhallintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Parkettiasennuksen jälkeen tulisi olla enää tehtävänä viimeistelytöitä, kuten listoituksia ja sähkökalusteiden asentamista.

Öljyvahatut parketit ovat usein käyttövalmiita. On kuitenkin suositeltavaa tehdä uudelle öljyvahatulle parketille huoltoöljyäminen asennuksen jälkeen. Tämä parantaa parketin kulutuskestävyyttä ja helpottaa siivottavuutta.  

asennuspalvelu liimaus
lattia-asennuksen tarvikkeet
asennuspalvelu työkalut
Asennuspalvelu suojattu parketti

Miksi asiakkaat valitsevat Floordecor asennuspalvelun?

Palvelu

Haemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun heidän yksilölliseen tarpeeseen. Valikoimastamme löytyy tuote mihin tahansa puulattiatarpeeseen ja kartoitamme myös parhaan mahdollisen asennustavan.

Valikoima

Kattavan perusvalikoiman lisäksi Floordecorilta löytyy vaihtoehtoja yksilöllisiinkin tarpeisiin. Myymme maailmanluokan tuotemerkkejä, kuten Dinesen ja Hørning. Kehitämme mallistoamme yhdessä valmistajien kanssa koko ajan.

Laatu

Olemme kehittäneet toimintamme laatua jatkuvasti. Teemme asennuskohteissamme kattavan ja uniikin ennakko- tarkastuksen varmistaaksemme asiakkaillemme onnistuneen lopputuloksen.

Tutustu myös näihin artikkeleihin​