DESIGN EDELLÄ

Lattiamateriaalin valinta: Tärkeä osa käytännössä mitä tahansa sisustussuunnitteluprosessia. 

Säilyttääkö vanhaa, laittaako uutta? Designparketti vai massiivilankkulattia? Kestääkö materiaali kulutusta? Huippudesignia maailmalta, kotimaista käsityötä vai kustannustehokasta laatua? Miten visioni saisi toteutettua käytännössä?

Missionamme on auttaa suunnittelijoita löytämään vastauksia näihin ja muihin lattioihin liittyviin kysymyksiin. Ja missionamme on myös tarjota Suomen laajin valikoima puulattioita erilaisiin julkisiin kohteisiin.

FLOORDECOR PARKETIT JA PUULATTIAT

Floordecor mallistosta löytyy laaja skaala lukuisa määrä parketti- ja puulattiatuotteita erilaisiin käyttökohteisiin. Oli suunnitteluprojektisi keskeisin kriteeri kustannustehokkuus, kestävyys, näyttävyys, kotimaisuus, ympäristöystävällisyys tai mikä tahansa muu, löytyy valikoimastamme tai toimittajaverkostostamme siihen taatusti sopiva tuote.

INSPIRAATIO

Haluamme olla toteuttamassa suunnittelijan visiota ja antaa osaltamme inspiraatiota. Oli pohdinnassasi sitten designkuvio, kalanruotoladonta tai pitkä ja leveä douglaskuusilankku, tule ideoimaan eri vaihtoehtoja Fabianinkadun show roomillemme. Keräämme jatkuvasti uutta kuvamateriaalia toimittamistamme ja asentamistamme kohteista, jotta sinä voisit inspiroitua.

LATTIA-ASENNUS

Asennamme mitä vain. Ja minne vain. Rakastamme haasteita. Kasasimme sivuillemme tietoa lattia-asennuksesta. Mutta helpointa sinulle suunnittelijana on antaa lattia-asennukseen liittyvät tekniset seikat meidän ratkaistavaksemme. Selvitämme puolestasi rakenteellisia asioita, askeläänieristykseen liittyviä yksityiskohtia tai mitä tahansa muuta lattiaan liittyvää yksityiskohtaa.

DINESEN

Floordecor on Dinesen sertifioitu asennusliike. Noudatamme Dinesen lattioiden asennuksissa tiukasti valmistajan laadunvalvonnan ohjeistuksia. Saat myös kauttamme Dinesen lattian kokonaispalveluna: huolehdimme materiaalin tilaamisesta tehtaalta, logistiikasta, asennuksesta laadunvalvontoineen, pintakäsittelyistä ja teemme myös erikoislattioille huoltotöitä.

PUULATTIAN HOITO JA YLLÄPITO

Laadukas lattia pysyy hyvässä kunnossa, kun sitä hoitaa ja huoltaa oikeaoppisesti. Hoitomenetelmiin kannattaa tutustua jo lattiamateriaalin valintaa tehtäessä. Olemme kasanneet keskeiset puulattioiden hoitoon ja ylläpitoon liittyvät asiat yhdelle sivulle. Saat myös kauttamme puulattian huoltopalvelut (hionnat ja hoitoöljyämiset)

FLOORDECOR PARKETIT JA PUULATTIAT

Lattiamateriaalia valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota mm. lattian hoitoon, huoltoon, kestävyyteen ja asennettavuuteen. Toki se tärkein tekijä on lattian näyttävyys eli ulkonäkö ja kävelytuntuma. 

Floordecor lattiamallistosta löytyvät kaikki puulattiavaihtoehdot: suorat uivana asennettavat lankkuparketit, kattava valikoima trendikkäitä kalanruotoparketteja, massiivipuulattioita (mm. Dinesen), chevron parketteja ja muita designkuvioita. Uutuutena olemme tuoneet mallistoomme artesaanipuulattiat, jotka valmistetaan täysin kotimaisesta raaka-aineesta (pl. lehtikuusi) suomalaisena käsityönä. 

Kaikkia mahdolliset tuotevariatiot ei ole listattu nettisivuillemme, joten mikäli juuri sinun unelmiesi lattiaa ei sivuilta löydy, ota yhteyttä niin haemme sinulle sopivimman vaihtoehdon eri valmistajien mallistoista.

 

FLOORDECOR TOIMIPISTEET

Palvelemme Helsingin keskustassa Fabianinkadulla show roomissamme ja Vantaalla Tammistossa parkettiliikkeessämme. Molemmissa myymälöissä on nähtävillä kattava valikoima parkettimalleja. Saat myös asiantuntijan neuvot ja vinkit käydessäsi myymälässämme.

Voit myös varata suunnitteluajan joko myymäläämme tai remonttikohteeseenne. 

parketti puulattia lattiaremontti Fabianinkatu show room Helsinki
Fabianinkadun show room Helsinki
parketti puulattia Tammiston parkettiliike Vantaa
Tammiston myymälä Vantaa
Call Now Button